Paris Open & Norwegian Open 2014

PARIS OPEN:
70 cheerleadere med reisefølge, totalt 96 personer dro til Paris fredag 31.oktober. Det ble en fantastisk tur, både sosialt og prestasjon på matta. 2 gull og en 6. plass, det var over all forventning. Det var mange level med i konkurransen og totalt 19 nasjoner deltok.

Pride Passion Sr. – Gull i all girl elite level 5

Pride Paws Jr. – Gull i all girl elite level 2

Pride Precious Jr. – 6.plass i all girl elite level 5

Søndag var det Disney parken som stod for tur. Masse karuseller og flott parade. Værgudene var også på vår side. Mandag dro vi til Eifel tårnet og 3 timer på shopping senter, før avreise hjem på kvelden. Kom sent hjem natt til tirsdag, men kun med gode minner. Det har vært en fantastisk tur og alt gikk strålende og knirkefritt! Vi er stolte av å kunne ha med en så fin gjeng. Gleder oss til neste gang!

NORWEGIAN OPEN: 8-9 november

Lørdag var det senior lag som skulle konkurrere. Pride Passion skuffet ikke. Vant gullpokalen med sin 1.plass i level 5. Det var jubel, som ingen ende ville ta. Vi er utrolig stolte og de fikk sin høyeste poeng score noensinne.

Søndag var det junior laga. Pride Paws stilte i level 3 og ble nr. 13. Klarte ikke å kvalifisere seg til NM, men det blir ny sjanse i midten av januar 2015. Det er kun 3 plasser opp til NM deltakelse. Pride Paws fikk bra tilbake melding på sin score sheet og vet hva de må jobbe med. Dette laget er i stor fremgang.

Pride Precious ble nr. 4 i level 5, som er den høyeste level for JR. lag. En fantastisk prestasjon og kun 6 poeng fra 3.plass. De er pr. i dag altså det 4. beste laget i hele Norge. Det var totalt 27 jr. lag i forskjellig level som var med. Vi er utrolig stolte!

Vi får noen utrolig spennende NM deltagelser i mars 2015

En stor takk til alle våre trenere: Kristian – Knut – Eline – Mari – Veronika og Adelen som har klart så stor og flott fremgang for våre lag!

LYKKE TIL MED FORBEREDELSENE MOT NM!

 

Styret