Historie

Pride Cheerleading ble startet november 2008 etter en cheerleading workshop i Skien. Med 40 utøvere fra alderen 12 år, delte vi opp i to lag; Skien Warriors Cheerleading og Pors Pride Cheerleading. Fra høsten 2009 – våren 2010 var vi under Pors Turn med ca. 30 utøvere. 1. februar 2010 ble vi en egen undergruppe under IF Pors og medlemsantallet var øket til ca 60 utøvere.
    I mars 2011 deltok vi i vårt første NM, som ble arrangert på Oslofjorden Conference Center i Stokke. Vi stilte med Pride Senior Mixed laget vårt og en junior group stunt. Pride Senior Coed kom på en 7. plass og vant også MVP-prisen (Most Valuable Performance/Best gjennomførte show)
    Vi deltok i vårt andre NM i mars 2012. Vi stilte dette året med et seniorlag (Pride Senior Coed), et juniorlag (Pride Paws), en partner stunt (Pride Anonymous) og to groupstunter: Pride Three and a half men (senior coed) og Pride Hurricane (junior all female): 
– Pride Senior Coed – 5. plass
– Pride Anonymous – 9. plass
– Pride Paws – 10. plass
– Pride Three and a half men – 5. plass
– Pride Hurricane – 7. plass 

Vi har også vært med på en rekke oppvisninger og arrangementer:
• Stedsans (Grenland Friteater) i september 2010
• Pauseinnslag under Grand Prix i Skien i 2010
• Bringserien i håndball gutter 16
• Brusteinsballet (åpningen av Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival) i 2012

Pride Senior Coed, som tidligere var et seniorlag blandet av gutter og jenter, ble høsten 2012 et all female lag (rent jentelag) og fikk navnet Pride Passion. 

Per 31.12.12 er vi 150 aktive medlemmer i Pors Pride Cheerleading, fordelt på 6 lag: Pride Mosquitos Mini (under 10 år) Pride Starlets Pee Wee (10-12), Pride Paws Junior (12-15), Pride Passin Senior (15 og oppover)et nybegynner/åpent parti Pride Cheerios (10 år og oppover) og et b-lag med blanding av junior og senior Pride Blue Rays (fra 13 år).

Om dere ønsker å leie oss inn til oppvisning på arrangementer, ta kontakt med Anne Kjerstin.

Filmer og bilder
Vi legger ut filmer og bilder på Facebook-gruppen vår

2 tanker om “Historie

  1. Hei! Jeg skal flytte til Porsgrunn! Og jeg har budd her i Sauda med et cheerlag, og er flyer! Har gått i 5 år så jeg syntes det er ganske trist å miste alt, og alle. Så jeg tenke jeg kanskje kunne begynne på deres selv om jeg bur i Porsgrunn, det er jo ikke så langt ifra!:) Svar for! Takk for meg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.