Trenere

Våre trenere sesongen 2018/2019

Pride Passion: Mari Hagen (46621708) og Marius Fristad (91312732)
Pride Power Elite:
Mari Hagen (46621708) og Kristiane Høiseth (91875038)
Pride Precious: Ingvild H. Liudalen (99509814) og Celine Dahlin
Pride Prestige/Rookies: Mari Hagen (46621708), Veronika Knutsen (48060525) og Kaja T. Eriksen
Pride Starlets: Kristiane Høiseth (91875038) og Kristine Eckholdt (92841779)
Pride Mosquitos og Penguins: Kristine Eckholdt (92841779), Ida Berg og Jenny Kolstø
Pride Blue Rays: Anne Kjerstin Jacobsen (41226293), Ida Berg og Jenny Kolstø

HOVEDTRENERE SESONGEN 2018/2019

HOVEDTRENER FOR PASSION OG POWER
Hei! Jeg heter Mari Hagen og er 20 år. Jeg startet som utøver i 2009 og trener i klubben i 2013. Jeg gikk på cheerlinja på Toppidrettsgymnaset i Telemark og skal nå ta bachelor i «Barnevern i et internasjonalt samfunn» på USN. Som trener har jeg tatt grunnkurs og trener 1, samt diverse kurs innen turn og trampett. Det beste med å være trener er å se gleden utøverne får når de mestrer og lærer nye ting. Mitt ønske er å kunne jobbe som trener så lenge jeg kan og utvikle meg innen denne idretten.

 

 

HOVEDTRENER FOR PRECIOUS
Hei! Jeg heter Ingvild Holmberg og er 25 år. Jeg er utdannet lærer og jobber på Stigeråsen skole. Jeg startet som utøver i klubben i 2011, og startet også opp som trener for mini Mosquitos samme året. Jeg har stort sett kun trent mini og pewee lagene i klubben, men er nå veldig klar for flere utfordringer med jentene på Precious! Jeg trives godt som trener i klubben på grunn av godt miljø med de andre trenerne og styret, fine lokaler, mange utrolig hyggelige foreldre/foresatte og viktigst av alt: en gjeng med kjempe herlige utøvere! Mine ambisjoner for Precious denne sesongen er å heve nivået, ha det gøy og stille i flere konkurranser (kanskje vi også kvalifiserer oss til NCL?)!

HOVEDTRENER FOR STARLETS
Jeg heter Kristiane Høiseth og er 17 år. Jeg går på Skien videregående skole i 2. klasse. Jeg har vært utøver i Pride i 6 år og trener i 2 år. Foreløpig har jeg tatt 2 trenerkurs, grunnkurs og turnkurs, men har planer om å ta flere. Jeg trives veldig godt som trener fordi utøverne mine gir meg glede og motivasjon. Det jeg også liker er at jeg kan videreføre ferdighetene mine til utøverne og se på utviklingen til utøverne gjennom hele sesongen. Ambisjonene mine videre som trener er å øke trener-kompetansen min og gjøre det beste for at laget skal utvikle seg på best mulig måte.

 

HOVEDTRENER FOR MOSQUITOS OG PENGUINS
Hei! Jeg heter Kristine Larsen Eckholdt og er 17 år ved Skien Vgs, vanlig studiespesialisering. Jeg startet som utøver i Pors Pride i 2013 og ble trener i 2016. For å utvikle meg som trener har jeg tatt grunnkurs og turnkurs. Helt siden jeg startet med cheerleading har det vært en sport jeg har brent for. Jeg har alltid gledet meg til treninger på grunn av samhold og utvikling. Som trener selv ønsker jeg at utøverne mine skal glede seg like mye til treninger som det jeg gjør! Jeg håper og tror at dette blir en sesong med mye fremskritt og koselige treninger.

 

TURNTRENER OG TRENERKORDINATOR
Marius Fristad. Startet med cheerleading i 2010 og har vært en del av den norske idrettstoppen nasjonalt og internasjonalt som utøver og trener. Til daglig drifter jeg cheerleading linjen ved TTG (Telemark Toppidrett Gymnas), er trenerutviklerog kursholder for NAIF og Topptrener 2 student ved NTNU, Trondheim. Jeg har også gjennomført høyeste tilgjengelig kurs gjennom særforbund.
I årets sesong er jeg primært en del av trenerteamet for senior men vil også en ressurstrener på junior/peewee. I årets sesong vil jeg bidra til å øke kunnskap og/eller ferdighetsnivået for de yngre trenerne i klubben gjennom trenermøter og trenerforum. forumene vil inneholde tematikk som; sosial tilhørighet/utvikling, fysisk og mental utvikling, stressmestring og mye mer! Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen denne sesongen, for utøverne våre!

HJELPETRENERE
Denne sesongen har vi med oss unge trenere som er klare for nye utfordringer og kunnskap. De skal allerede på grunnkurs i slutten av august 2018.

• Celine Bjørnestad Dahlin 16år
• Kaja Tiochta Eriksen 16 år
• Ida Berg 15 år
• Jenny Cecilie Kolstø 15 år