Styret 2021 / 2022

 

Trenere 2020 / 2021 / 2022

Melissa Jacobsen

Melissa

Mitt navn er Melissa Jacobsen og jeg er 18 år gammel. Jeg er hovedtrener for peewee Starlets, har også vært hjelpetrener for mini. Jeg ville bli trener fordi jeg ønsker å gi mestringsfølelse til barn og vise frem sporten vi elsker. Har trener 1 fra turn og jobber nå med trener 2,

Ida Berg

Ida

Mitt navn er Ida Berg. Jeg er 17 år, har vært trener siden 2019, så tredje året mitt nå. Er trener for junior Precious. Jeg trener fordi jeg får delt min idrettsglede med utøverne. Bidrar til kunnskap og vil at utøverne skal bli så gode som mulig. Tar nå trener 1 i cheerleading.

Ingvild

Mitt navn er Ingvild Holmberg Liudalen, 28 år -vært trener i Pride siden 2011 og trener nå junior Precious. Personlighetsmessig er jeg sta som et esel og bestemt. Samtidig er jeg omsorgsfull og stort sett blid. Jeg er trener fordi jeg føler jeg har mye å gi. Jeg er engasjert og har glede av å gi barn og unge en arena for å drive idrett, oppleve mestring, ha det sosialt og morsomt samtidig! Er også veldig glad i å se rutinene jeg lager «komme til live» på oppvisninger og konkurranser.

Jenny

Jeg heter Jenny Kolstø, jeg er 17 år gammel og har vært trener her i Pride i snart 4 sesonger! Jeg er trener for peewee laget, Pride Starlets men har tidligere også trening mini. Det jeg liker mest ved å være trener er muligheten til å dele kunnskapen, og ikke minst kjærligheten min for cheerleading med andre! Det er utrolig gøy å se mestringsfølelse hos utøverene mine og jeg gjør alltid alt jeg kan for at hver enkelt utøver skal føle seg sett, og føle mestring innenfor sporten

Eline

Mitt navn er Eline Ballestad Dahl og jeg er 18 år gammel. Jeg er hovedtrener for Blue Rays, jeg har også vært hjelpetrener for Blue Rays. Jeg ville bli trener for å lære bort til andre barn og utvikle meg selv. Jeg liker å se gleden og mestrings følelse hos utøverne mine. Har grunnkurs og tar trener 1 i cheerleading.

Kristiane

Jeg heter Kristiane Høiseth og er snart 20 år. Dette er mitt 4. år som trener i Pride. For øyeblikket er jeg kun ressurstrener for Peewee Starlets. Jeg trives veldig godt som trener fordi utøverne mine gir meg glede og motivasjon. Det at jeg har gjennomført en rekke trenerkurs har gjort at jeg har økt trenerkompetansen min og lettere kan hjelpe utøverne med å nå målene sine. Å kunne videreføre ferdighetene mine til utøverne og se utviklingen deres gjennom sesongen er en svært givende jobb.

Mari

Mari Hagen, alder: 22 er på 8/9 år som trener. Er trener for senior Passion. Det jeg liker aller best med å være trener er å lage rutiner lagene mine mestrer og lære bort den idretten jeg har levd for i snart 12 år. Jeg syntes det er så gøy når jeg kan se utøverne mine få mestringsfølelse av å klare nye ting.

Veronika

Mitt navn er Veronika Knutsen er 36år og vært cheertrener i 11år. Jeg var med å starte klubben i 2010 og har hjulpet til på de ulike lagene opp gjennom årene. Nå er jeg trener  på senior/junior og Mosquitos som er vårt mini lag. Har fra tidligere bakgrunn i turn og jobber nå med Trener 2. Jobber til vanlig som lærer på barneskole og er trener i Pors Turn for voksne og Ungdom. Jeg elsker å jobbe som trener og håper jeg har mulighet til å fortsette i noen år til.

Jenny

Helene

Tea

Jeg heter Tea Bekkely og er 14 år gammel, jeg er trener for Mosquitos dette året. Jeg er trener fordi jeg liker å gi mestrings følelse, støtte og veilede barna. Det å se de utvikle seg i den sporten jeg liker aller best er topp.

Marika

Marika Sandstå-Albertsen og er 17 år gammel. Jeg har vært trener i et halvt år og er trener for Blue Rays. Jeg er hjelpsom og ser alle. Jeg er trener fordi turn og cheerleading er noe som har lenge vært en stor interesse hos meg, og fordi jeg synes det er gøy å kunne se utvikling hos barna.