Styret 2022/2023

Trenere 2022 / 2023

Melissa

Mitt navn er Melissa Jacobsen og jeg er 19 år gammel. Jeg er hovedtrener for Precious junior Lvl.3 , men har tidligere vært trener for mini og peewee. Jeg ville bli trener fordi jeg ønsker å gi mestringsfølelse til barn og vise frem sporten jeg elsker. Jeg har tatt trener 1 fra turn og jobber nå videre med trener 2.

Ida Berg

Ida

Mitt navn er Ida Berg, og er 18 år gammel. Jeg har vært trener siden 2019 og har selv holdt på med idretten siden jeg var peewee. Det er mitt første år som hovedtrener på Starlets, og trener også Jr/senior i år. Å være trener for utøvere er gøy! Det er gøy å se når barn får mestringsfølelse. Jeg er veldig glad i idretten selv og det er med glede og kunne lære litt bort. Har grunnkurs i cheer, regelkurs og holder nå på med trener 1.

Ingvild

Mitt navn er Ingvild Holmberg Liudalen. Jeg er 28 år og har vært trener i Pride siden 2011. Denne sesongen trener jeg Power. Jeg er trener fordi jeg føler jeg har mye å gi. Jeg er engasjert og har glede av å gi barn og unge en arena for å drive idrett, oppleve mestring, ha det sosialt og morsomt! Er også veldig glad i å se rutinene jeg lager «komme til live» på oppvisninger og konkurranser.

Jenny

Jeg heter Jenny Kolstø, jeg er 17 år gammel og har vært trener her i Pride i snart 4 sesonger! Jeg er trener for peewee laget, Pride Starlets men har tidligere også trening mini. Det jeg liker mest ved å være trener er muligheten til å dele kunnskapen, og ikke minst kjærligheten min for cheerleading med andre! Det er utrolig gøy å se mestringsfølelse hos utøverene mine og jeg gjør alltid alt jeg kan for at hver enkelt utøver skal føle seg sett, og føle mestring innenfor sporten

Eline

Hei mitt navn er Eline Ballestad Dahl og jeg er 18 år. Jeg er hovedtrener for Blue Rays. Jeg ville bli trener fordi jeg ville vise andre hva cheerleading har gjort og hjulpet meg med. Jeg liker å se mestringsfølelse, hvordan barna utvikler seg og videreføre ferdighetene mine. Det å komme i hallen å være trener gir meg masse energi, glede og motivasjon til å fortsatt drive med Cheerleading. Har gjennomført grunnkurs og Trener 1 for å øke trenerkompetansen min.

Kristiane

Jeg heter Kristiane Høiseth og er snart 20 år. Dette er mitt 4. år som trener i Pride. For øyeblikket er jeg kun ressurstrener for Peewee Starlets. Jeg trives veldig godt som trener fordi utøverne mine gir meg glede og motivasjon. Det at jeg har gjennomført en rekke trenerkurs har gjort at jeg har økt trenerkompetansen min og lettere kan hjelpe utøverne med å nå målene sine. Å kunne videreføre ferdighetene mine til utøverne og se utviklingen deres gjennom sesongen er en svært givende jobb.

Mari

Mari Hagen, alder: 22 er på 8/9 år som trener. Er trener for POWER senior/junior i Åpen klasse. Det jeg liker aller best med å være trener er å lage rutiner lagene mine mestrer og lære bort den idretten jeg har levd for i snart 12 år. Jeg syntes det er så gøy når jeg kan se utøverne mine få mestringsfølelse av å klare nye ting.

Veronika

Mitt navn er Veronika Knutsen er 36år og vært cheertrener i 11år. Jeg var med å starte klubben i 2010 og har hjulpet til på de ulike lagene opp gjennom årene. I år er jeg ikke trener. Har fra tidligere bakgrunn i turn og jobber nå med Trener 2. Jobber til vanlig som lærer på barneskole og er trener i Pors Turn for voksne og Ungdom. Jeg elsker å jobbe som trener og håper jeg har mulighet til å fortsette i noen år til.

Jenny

Jeg heter Jenny Bergskås Pettersen og er 16 år. Jeg er hovedtrener for Mosquitos og hjelpetrener for Starlets. Jeg har vært utøver her i 2 år og trener i 1 år. Jeg er trener her fordi jeg elsker å se framgang og glede hos barna, da blir jeg også glad!

Helene

Jeg heter Helene Haugerud og er 16 år. Jeg har gått gå cheerleading i 3 og et halvt år og har vært trener i 1 år.  Jeg er trener for mosquitos og hjelpetrener på starlets. Jeg liker å være trener fordi jeg liker å lære bort den sporten jeg driver med.

 

Tea

Jeg heter Tea Bekkely og er 14 år gammel, jeg er trener for Mosquitos dette året. Jeg er trener fordi jeg liker å gi mestringsfølelse, støtte og veilede barna. Det å se de utvikle seg i den sporten jeg liker aller best er topp.

Marika

Jeg heter Marika Sandstå-Albertsen og er 18 år gammel. Jeg har vært trener for Blue Rays siden høsten 2020. Jeg er trener fordi turn og cheerleading har vært en stor del av livet mitt. Jeg er hjelpsom, jeg ser alle og jeg synes det er gøy å kunne se utvikling hos barna

Lyst til å bli trener hos oss?

Send søknad til: Trine Marie Faaberg trinemariekjolberg@hotmail.com