Styret 2023

Trenere 2022 / 2023

Melissa

Mitt navn er Melissa Jacobsen og jeg er 20 år gammel. Jeg er hovedtrener på precious junior lvl.3, og har vært det i to sesonger. Jeg ville bli trener fordi jeg ønsker å gi barn mestringsfølelse og vise frem sporten jeg elsker. Jeg har tatt trener 1 fra turn og jobber nå med trener 2. Jeg har vært i klubben i over 10 år, og ser for meg mange flere

Rebecca

Mitt navn er Rebecca Larsen. Jeg er 25 år gammel. Tidligere har jeg vært hjelpetrener for mini og peewee. Nå har jeg hatt 5 års opphold, og har mitt første år som trener for Youth-laget Prestige. Jeg ønsker å inspirere og motivere andre utøvere, og elsker å se andre glede seg over sporten jeg elsker. Jeg har kurs i «trollcheer».

Ingvild

Mitt navn er Ingvild Holmberg Liudalen. Jeg har vært trener i Pride siden 2011. Denne sesongen trener jeg Power. Jeg er trener fordi jeg føler jeg har mye å gi. Jeg er engasjert og har glede av å gi barn og unge en arena for å drive idrett, oppleve mestring, ha det sosialt og morsomt! Er også veldig glad i å se rutinene jeg lager «komme til live» på oppvisninger og konkurranser.

Andrea

Jeg heter Andrea og er 15 år. Jeg har vært utøver i snart 6 år og har nylig startet som hjelpetrener for mosquitos. Jeg ble trener fordi det er gøy å lære og hjelpe barna og jeg synes det er spennende når de får til nye ting.

Natalie

Mitt navn er Natalie Kehlet og jeg er 18 år gammel. Jeg er hovedtrener for juniorlaget Precious og hjelpetrener på seniorlaget Power. Jeg har vært trener i 5 sesonger og har trent både mini, peewee, junior og senior. Selv har jeg holdt på med i idretten i nærmere 11 år. Det jeg liker best ved å være trener er at jeg får muligheten til å inspirere og støtte utøverne mine, samt hjelpe dem til å nå sine mål, akkurat som trenerene mine har gjort gjennom cheerkarrieren min. Jeg har gjennomført både grunnkurs og Trener 1 for å øke kompetansen min som trener.

Anniken

Mitt navn er Anniken Sørlie, og jeg er 21 år gammel. Jeg er hjelpetrener for Pride Precious junior Level 3, og har også lang erfaring fra turn. Til sammen har jeg vært en del av Pride i 10 år. Grunnen for at jeg er trener er at det gir mye glede i hverdagen, og at det er gøy å se utviklingen og idrettsgleden til utøverne. Jeg har gjennomført trener 1 krus i turn, sammen med flere andre kurs.

Mariela

Mitt navn er Mariela Opåsen, jeg er 20 år gammel og hjelpetrener for Power senior lvl 5. Jeg ville bli trener fordi jeg ikke lengre er utøver og ikke ville gi helt slipp på idretten. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og kunnskaper med andre slik at de kan få den gleden og kjærligheten til sporten som jeg selv har. Jeg har tidligere erfaringer som trener for junior og har selv vært utøver i 10 år.

Veronika

Mitt navn er Veronika Knutsen er 36år og vært cheertrener i 11år. Jeg var med å starte klubben i 2010 og har hjulpet til på de ulike lagene opp gjennom årene. I år er jeg ikke trener. Har fra tidligere bakgrunn i turn og jobber nå med Trener 2. Jobber til vanlig som lærer på barneskole og er trener i Pors Turn for voksne og Ungdom. Jeg elsker å jobbe som trener og håper jeg har mulighet til å fortsette i noen år til.

Oda

Mitt navn er Oda jeg er 15 år. Jeg er utøver på Power og trener for Prestige. Jeg har gått på cheerleading i snart 10 år og har nylig blitt trener på prestige. Jeg elsker å være trener for å se utøvere utvikle seg i sporten.

Helene

 Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg har gått på cheerleading i 5 år og vært trener i 2,5 år. Jeg er hovedtrener for peewee-laget Starlets og hjelpetrener på youth-laget Prestige. Jeg synes det er gøy å være trener fordi jeg liker å lære bort sporten jeg har drevet med lenge og blir glad av å se barna få mestringsfølelse. den sporten jeg driver med.

 

Linnea

Jeg heter Linnea og er 15 år. Jeg har vært cheerutøver i snart 6 år og har vært trener i et halvt. Jeg er hjelpetrener for Peewee laget Starlets. Jeg er trener fordi jeg elsker å se utøverne få til nye ting og utvikle seg i sporten jeg elsker

Marika

Jeg heter Marika Sandstå-Albertsen og er 19 år gammel. Jeg har vært trener for Blue Rays siden høsten 2020. Jeg er trener fordi turn og cheerleading har vært en stor del av livet mitt. Jeg er hjelpsom, jeg ser alle og jeg synes det er gøy å kunne se utvikling hos barna.

Lyst til å bli trener hos oss?

Send søknad til: Trine Marie Faaberg trinemariekjolberg@hotmail.com