Visste du dette?

Mini cheerleading 

Mini er cheerleading lag for de yngste. Man kan starte på Mini når man er 4 år, og man går over til peewee når man starter i 4.klasse. Vi har to lag som begge trener en gang i uken.

 • Pride Blue Rays LVL 1 er fra 4år+. Dette er vårt nybegynnerlag for de mellom 4-7 år (1.klasse). Treningene består i å lære det grunnleggende innen cheerleading på en lekende og morsom måte.
 • Pride Mosquitos LVL1 er fra 2.-3. klasse. Dette er et lag for både erfarne og nybegynnere. Treningene består i å lære grunnleggende turn og Stunt. Laget er med på oppvinsningskonkurranser og har egne oppvisningsdrakter. 

PeeWee cheerleading

PeeWee er cheerleading lag for utøvere 4.-6.klasse. Vi har et lag som trener en dag i uken + noen ekstra turntreninger og helgesamlinger i løpet av sesongen. Laget er med på oppvisningskonkurranser og har egne oppvisningsdrakter.

 • Pride Starlets LVL2 er et lag for både erfarne og nybegynnere. Laget jobber med viderekommende teknikker, turn, dans og stunts. 

Youth cheerleading

Youth er cheerleading lag for utøvere 6.-8.klasse. Vi har to lag som trener to ganger i uken + noen helgesamlinger. Begge lagene konkurrerer i sine LVL. Lagene har egne konkurransedrakter. Man kan også stille i GS.

 • Pride Prediction LVL 2. Dette laget består av både nye og viderekommende utøvere som konkurrerer 2-4 ganger i året. Dette er ett Coed lag som vil si at det er både gutter og jenter på laget.  
 
 • Pride Prestige LVL 2.  Dette laget består av både nye og viderekommende utøvere som konkurrerer 2-4 ganger i året. Dette er ett All Girl lag som vil si at det er kun jenter på laget. Hittil i  2023/2024 sesongen har laget fått med seg en 1.plass og en 2.plass. 
 
 • GS: Youth GS består av 4-5 utøvere som sammen trener med stunt og kast. GS-gruppene blir satt sammen og fulgt opp av sine trenere.  

Junior cheerleading

Junior er cheerleading lag for utøvere i alderen 14-18år. 

 • Pride Precious LVL 3. Dette laget består av viderekommende utøvere som konkurrerer 2-4 ganger i året. Noen år deltar man også på konkurranser ute i Europa. Laget tok gull i 2023/2024 sesongens første konkurranse.
 
 • GS: Junior GS består av 4-5 utøvere som sammen trener med stunt og kast. GS-gruppene blir satt sammen av trenere. Gruppen trener 1t i uka i tillegg til vanlig trening med lag.

Senior cheerleading

Senior er cheerleading lag for utøvere i 10.klasse og frem til kroppen sier stopp. Vi har to senior lag. Ett for  viderekommende utøvere og ett for nye/litt øvet. Begge lagene trener fast 1 gang i uken , annenhver onsdag og noen helgesamlinger. Man kan også stille GS.

 • Pride Passion All Girl LVL 3. Dette er klubbens nyeste lag. Laget fikk en fin start på sesongen med gull i sin første konkurranse. Dette laget er ett All girl lag, med kun jenter på laget. 
 • Pride Power Coed Elite LVL 5. Dette er vårt mest øvede lag. Laget består av både gutter og jenter. Power har tatt flere gode plasseringer sammen. 
 Lagene bruker like konkurransedrakter. 

Man kan også stille i GS og PS på senior-nivå. 
 • GS: Senior GS består av 4-5 utøvere som sammen trener med stunt.
 • PS: Senior PS består av 2 utøvere som sammen trener med stunt.   
  Gruppene trener 1-2t i uka. Man trenger ikke å gå på et lag for å stille i senior GS og PS.