Visste du dette?

Mini cheerleading 

Mini er cheerleading lag for de yngste. Man kan starte på Mini når man er 5 år, og man går over til peewee når man starter i 4.klasse. Vi har to lag som begge trener en gang i uken.

  • Pride Blue Rays LVL 1 er fra 5år+. Dette er vårt nybegynnerlag så her kan alle prøve seg. Treningene består i å lære det grunnleggende innen cheerleading på en lekende og morsom måte.
  • Pride Mosquitos LVL1 er fra 2.-4. klasse. Dette er et lag for både erfarne og nybegynnere. Treningene består i å lære grunnleggende turn og Stunt. Laget er med på oppvinsningskonkurranser og har egne oppvisningsdrakter. Utøvere som starter i 1.klasse og har gått på Blue Rays kan starte på Mosquitos.

PeeWee cheerleading

PeeWee er cheerleading lag for utøvere 4.-6.klasse. Vi har et lag som trener to ganger i uken + noen helgesamlinger. Laget er med på oppvisningskonkurranser og har egne oppvisningsdrakter.

  • Pride Starlets LVL2 er et lag for både erfarne og nybegynnere. Laget jobber med viderekommende teknikker, turn, dans og stunts. Den ene treningsdagen består av turn og her blir man delt etter nivå.

Junior cheerleading

Junior er cheerleading lag for utøvere 6.-10.klasse. Vi har to lag som trener to ganger i uken + noen helgesamlinger. Begge lagene konkurrerer i sine LVL. Lagene har egne konkurransedrakter. Man kan også stille i GS.

  • Pride Precious LVL 3. Dette laget består av viderekommende utøvere som konkurrerer 2-4 ganger i året. Noen år deltar man også på konkurranser ute i Europa. Laget har tatt flere pallplasseringer opp gjennom årene. I år har vi en del utskiftninger og gleder oss masse til å se hva laget kan by på.
  • Pride Power LVL 3. Dette er et blandingslag for junior og senior. Laget konkurrerer 2-4 ganger i året. Målet er å kunne delta i finalen under NCL som avholdes i mars hvert år.
  • GS: Junior GS består av 4-5 utøvere som sammen trener med stunt og kast. GS-gruppene blir satt sammen av trenere. Gruppen trener 1t i uka i tillegg til vanlig trening med lag.

Senior cheerleading

Senior er cheerleading lag for utøvere i 10.klasse og frem til kroppen sier stopp. Vi har et viderekommende lag og et i åpen klasse. Begge lagene trener to ganger i uken + noen helgesamlinger. Man kan også stille GS.

  • Pride Passion LVL 5. Dette er klubbens eldste lag og har vært med fra oppstarten. Laget konkurrerer 2 -4 ganger i året og har tatt flere pallplasseringer. Noen år deltar laget på konkurranser i Europa. I 2010 fikk laget MVP prisen for sin rutine. Laget har både stilt i coed og all-girl. Det blir avholdt uttak i august hvert år. Lagene har egne konkurransedrakter. Man kan også stille i GS. I år har vi ikke et lag på Passion, men man stiller med Power frem til neste sesong.
  • Pride Power Elite LVL 3. Dette er vårt blandingslag som stiller i åpen klasse. Laget består av både junior og senior utøvere. Lagene har egne konkurransedrakter.
  • GS: Senior GS består av 4-5 utøvere som sammen trener med stunt. Gruppen trener 1-2t i uka. Man trenger ikke å gå på et lag for å stille i senior GS.