I helgen deltok Pors Pride Cheerleading på konkurransen Next Generation som ble arrangert i Oslo på Apalløkka av Viqueens Cheerteam.

Klubben deltok med syv Groupstunts i konkurransen på lørdagen.
Her fikk alle gode plasseringer og vi er superimponert over alle sammen.

Pors Pride Power Attitude stilte i kategorien Youth All Girl Median og fikk hele 77,5 av 100poeng . De fikk med seg 1.plassen hjem til Porsgrunn! Jentene er trent av Oda L. Pedersen og Helene Haugerud.

Pors Pride Beliviers stilte i kategorien Junior All Girl Median og fikk med seg imponerende 63,8 poeng, som resulterte i gull til jentene!

Pors Pride Hurricanes stilte i kategorien Junior All Girl Advanced. Her fikk de imponerende 67,5 poeng, kun 0,8 poeng bak førsteplassen. De fikk med seg bronse i en tøff kategori! Begge juniorgruppene er trent av Melissa L. Jacobsen.

I senior all Girl Advances kategorien kjempet to av Pors Pride sine grupper om den gjeve førsteplassen. Den tok Pors Pride Cheetah med seg da de hanket inn 58 poeng. Pors Pride Air Force kom like bak med sine 52 poeng.
Begge gruppene er trent av Charlotte Nettum og Ida Berg.

På søndag var det mini og peewee sin tur til å skinne.
Pors Pride Mosqutios stilte i kategorien mini og leverte en strålende rutine med fantastisk timet turn og flotte pyramider til stor glede for ett engasjert publikum. Laget er trent av Angelika Johansen, Marolie Johansen-Andersson og Oda-Marie Faaberg med god hjelp igjennom sesongen av Veronika Johansen.

Pors Pride Starlets stilte i kategorien Peewee og levere en «sassy» rutine med flotte pyramider, imponerende turn og en dansende avslutning vi alle ville være en del av! Laget er trent av hovedtrenere Linnea og Andrea Gulbrandsen og hjelpetrenerne Alena Gjestvang, Sophie Kaasa Karlsen

Vi takker Viqueens cheerteam for ett flott arrangement for både konkurranseutøvere og fremtidens cheerleadere.