Norwegian Open 2023

I helgen ble Norges nest største cheerleading konkurranse (kun NM er større) gjennomført i Lillestrøm, Norwegian Open 2023. For første gang ble konkurransen holdt i NOVA spektrum! Hele 2500 utøvere fra 104 lag i 28 klubber stilte på matta i sesongens første konkurranse. Hallen var stapp full av publikum og det var god stemning på tribunene gjennom hele helgen! 

Pors Pride stilte med 4 konkurranselag. 

I kategorien Youth Intermediate tok vårt AG (all girl) lag Pors Pride Prestige en suveren 1.plass. De leverte flott turn og gode toss med god høyde. Man kunne se de strålte på matta. For mange var dette deres aller første konkurranse. 

Vårt nyopprettede lag Pors Pride Prediction, stilte også i kategorien Youth Intermediate.  Dette er et Youth Coed lag (gutter og jenter på  samme lag). Disse imponerte med en  stødig rutine, trygge stunt, flotte kast og de slo til med å HIT’E rutina! 

I junior median kategorien stilte Pors Pride Precious. Etter å fått med seg publikum på rop, flott samarbeid med stødige stunt og null fall , fikk de med gull i denne kategorien. Godt var det for den supporteren i publikum som utbrøt «Tar de ikke gull i dag, så skal jeg spise cheerskoa mine!».

Senior laget Pors Pride Power tok en 3.plass i sin kategori, senior coed elite. De fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne på godt rop og bra styrke i stemmen. 

Kjempe resultater som vi er mega stolte av!

Trine Faaberg