NM / NCL 15-17 Mars 2024

I helgen deltok  hele 5 lag fra  Pors Pride Cheerleading på NM/NCL som gikk av stabelen på Oslofjord Convention Center i Stokke.

I år ble det deltager rekord, og over 3000 utøvere fra 140 lag konkurrerte. Vi er heldige som får lov til å delta på ett så flott og godt drevet arrangement.

Pors Pride sine fem lag viste frem strålende rutiner og her er deres plasseringer:

Prediction stilte i kategorien Youth Intermediate. Laget leverte en solid og sterk rutine hvor man tydelig kunne se at utøverne var trygge på sine oppgaver i rutinen. Vi liker det vi ser!! 🙂  De endte på en flott 13.plass av 17 lag som stilte i kategorien. De fikk med seg 58,2 poeng og med det fortsetter laget og utvikle seg og jobbe seg oppover.
Laget trenes av Mari Hagen, Hedda Amalie Bjørgan , Veronika Johansen og Julie Haugerud.

Prestige stilte i kategorien Youth Intermediate. Laget stilte med en spenstig rutine hvor de fikk vist frem flott turn og pyramider. Vi ser at laget utvikler seg og at de jobber med å øke nivået sitt hele tiden. Laget endte på en imponerende 6.plass av 17 lag i kategorien. De fikk med seg 67,7 poeng som er lagets høyeste score hittil i sesongen.
Laget trenes av Oda Løberg Pedersen og Helene Haugerud.

Precious stilte i kategorien Junior All Girl Median. Laget stilte som alltid med en flott rutine hvor vi fikk se fantastisk turn, høye kast, flotte stunt og mye personlighet. Selv med en noe trøblete oppkjøring viste jentene hva de er gode for. Med 60,8 poeng fikk de med seg en imponerende 3.plass.
Laget trenes av Melissa Langved Jacobsen.

Passion stilte i kategorien Senior Median. Laget stilte i sitt aller første NCL sammen. Jentene ga alt og viste frem imponerende turn, kreative stunt og kule pyramider. Jubelen gikk i taket når de ble premiert med 62 poeng og en 1.plass !
Laget trenes av Charlotte Nettum og Joachim Hornbech.

Power stilte i kategorien Senior Coed Elite. Laget stilte i sitt første NCL som ett coed lag. De leverte en utrolig imponerende rutine med høye kast, ville stunt, enormt med POWER og alt gikk som det skulle! Gjengen fikk med seg 66,70 poeng og tok med seg 1.plassen hjem til Porsgrunn!
Laget trenes av Ingvild Holmberg.

Vi er utrolig stolte over  prestasjonene til  våre lag, utøvere og trenere. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Mvh styret i Pors Pride Cheerleading.