Fire gull til Pors Pride Cheerleading!

Fire gull til Pors Pride Cheerleading! 

I helgen deltok Pors Pride Cheerleading i Winter Open (WO) i Drammen. Vi reiste med 3 lag og 5 GSer (gruppestunt). Dette er en stor konkurranse der det var 2725 unike utøvere, fra 195 lag og fra 33 ulike klubber, som deltok.

Vi deltok med 2 youth lag på lørdagen, Pride Prestige og Pride Prediction. Disse konkurrerer i utgangspunktet i to forskjellige kategorier, men siden Prediction er eneste lag i sin kategori så har disse kategoriene blitt slått sammen de siste konkurransene. 

Prediction er et coed lag, som betyr at det er både gutter og jenter på laget. Trenerene Mari Hagen, Hedda Bjørgan, Julie Haugerud og Veronika Knutsen har vært kreative når de lagde denne rutina. Prediction tok en fin 7.ende plass, hvor de har forbedret seg flere poeng fra forrige konkurranse! Råbra jobba! 

Prestige tok et strålende sølv, der de stod bunnsolid på matta! Trenerne Helene Haugerud og Oda Pedersen er flinke til å lage rutine som passer godt til alle de flinke utøverne. 

Vi deltok med 3 GS (group stunt) på lørdagen. Her er det trener Melissa Jacobsen som hadde noen hektiske minutter, da alle hennes GSer var på matta i løpet av få minutter! Først på matta var Hurricanes å satte standarden! De tok også hit zero og 1.plass. De to andre GSene Tsunami og Blue Diamonds tok en sterk 4. plass og 5.plass! Kjempe gode resultater. 

Vårt nyoppstarta seniorlag Passion deltok på søndag, sammen med to GSer. Vår spreke styreleder, Anniken Øvre, sto også på matta med Passion da de tok gull! Utrolig fantastisk å se hva jentene her har fått til på så kort tid. Trenerne Charlotte Nettum og Joachim Hornbech har gjort en fantastisk jobb! 

GSen Pride Explosion er en gruppe bestående av 4 helt nye cheerleadere! Det var ikke noe hindring for dem at de er helt nye, og slo til med en nærmest feilfri og fikk 1.plass!! Disse har fått hjelp av trenerene Charlotte Nettum og Joachim Hornbech. 

Vår coed GS Legacy er helt råe og tok også med seg et gull! Helt vilt høye kast og utrolig moro å se på! Vel gjennomført på høyt level. De får det til å se enkelt ut, noe det absolutt ikke er!

Kjempe fine resultater å ta med seg hjem igjen! Fire gull, en sølv, en fjerdeplass, en femteplass og en syvende plass! 

Vi er stolte!!

Trine Faaberg