Showcase 3. Mars 2024

Vi inviterte inn til showcase søndag 3.mars.

Vi fylte hallen med foreldre, søsken, venner og kjente for å vise frem det lagene våre har jobbet med siden sist.

Bluerays har hatt en enorm vekst siden oppstart, og blitt hele 16 cheerleadere på laget.  De viste frem en flott rutine med hopp, dans, stunt og pyramider til god stemning og applaus fra publikum.
De blir trent av  hovedtrener Anne Kjerstin med god hjelp av hjelpetrenerne Bina, Ingeborg og Lisa.

Mosquitos har jobbet godt med sin rutine, og de var veldig stolte over å få vist seg frem igjen. Hjelpetrenerne har fått prøve seg på å lage rutinen selv. De var så flinke!
De blir trent av hovedtrener Veronika med god hjelp av hjelpetrenerne Angelika, Oda-Marie og Marolie.

Starlets var også med og viste frem starten av sin rutine. De har nettopp begynt på rutinen som de skal vise frem på Next Generation hvor de skal delta i juni. Men! Denne gjengen kan virkelig turne. Vi fikk se flotte hjul, flikk, tempi og en salto. Det var så gøy å se!
De blir trent av hovedtrenerne Andre og Linnea med god hjelp av hjelpetrenerne Alena og Sophie.

Vi har 5 konkurranselag i klubben nå, og denne showcasen var deres generalprøve til NCL som går av stabelen i Stokke 15-17 mars.

Prediction stiller i Youth Coed Intermediate og viste frem en flott rutine. De øker nivået og vi ser utvikling hver eneste gang de viser seg frem. Flotte two-based stunts, pyramider og fellesturn.
Trenere: Mari, Hedda, Veronika og Julie.

Prestige stiller i Youth All Girl Intermediate. De viste frem en rutine med mye fart og spreke stunt! Denne gjengen jobber også godt og utvikler seg hele tiden.
Trenere: Helene og Oda.

Precious stiller i Junior All Girl Median. Jentene på Precious viste frem en rutine med høy vanskelighetsgrad, høy fart og fantastisk turn.
Trener: Melissa

Passion stiller i Senior All Girl Median og denne gjengen deltar for første gang på NCL. Jentene har jobbet hardt etter deltagelsen i Winter Open med å øke vanskelighetsgraden og farten i rutina.
Trenere: Charlotte og Joachim.

Power stiller i Senior Coed Elite og gjengen viste en rutine med høy WOW faktor på showcasen.
Trener: Ingvild

Alle de 8 lagene våre pyntet seg i flotte drakter og sløyfer. Og alle leverte ett forrykende show!!

Vi ønsker konkurranselagene våre lykke til på NCL! 🙂